Teksten Die Kloppen

TDK – Teksten Die Kloppen

EPSON MFP imageUdens Nieuws. Zondagsnieuws. Dienblad, Amuse, De Koerier, Weekblad Facilitair & gebouwbeheer. Maar ook AtletiekWereld, Atletiek Magazine en Atletiek Actueel. En Brabants Dagblad. Het is een dwarsdoorsnede van de bladen – huis-aan-huis weekbladen, maandbladen, dagbladen, special interestbladen en vakbladen – waarvoor ik sinds de start van mijn journalistieke loopbaan actief ben geweest. Als redacteur,als eindredacteur of als correspondent. Maar altijd met de ambitie om prikkelende, begrijpelijke en kloppende teksten te schrijven. Een mooier compliment dan ‘Goh, je hebt het precies zo opgeschreven als wij het besproken hebben’ kon en kun je me dan ook niet maken.

EPSON MFP imageLos van de journalistieke producties – interviews, reportages, achtergrondverhalen – heb ik door de jaren heen ook een breed scala aan zakelijke teksten geschreven. Van teksten voor brochures en websites tot persberichten, nieuwsbrieven en méér. En ook daarbij is altijd het uitgangspunt: helder, prikkelend en correct.  Wie schrijft die blijft. TDK: Teksten Die Kloppen. Logisch.

 

 
TDK Tekst schrijft onder meer voor Duurzaam Gebouwd, de Dutch Green Building Council, Food Hospitality, de businessbladen van Zpress, Runner’s World magazine en managementblad Beveiliging.